Krmenadle na francuski način

Fitnes Zona -Krmenadle na francuski način

SASTOJCI:
• 8 krmenadli bez kostiju
• 8 većih listova kupusa
• 3 kašičice senfa
• 500 g crnog luka
• 3 čena belog luka
• 8 tankih režnjeva slanine
• 0,5 l supe od kocke
• 200 ml belog vina
• so, biber, ulje, brašno

PRIPREMA:
Meso malo izlupajte, posolite ga i pobiberite, pa uvaljajte u brašno i malo propržite na vrelom ulju. Svaku prepečenu krmenadlu premažite senfom i stavite na prethodno izdinstani beli luk. Zavijte svaku krmenadlu u list omekšalog kupusa (možete da koristite i sezonski kiseli), a na kupus stavite po parče slanine. Prelijte sve masnoćom u kojoj se meso pržilo, dodajte malo ulja ili masti i nalijte supom i belim vinom da sve ogrezne. Poklopite i pecite oko sat vremena na 200 stepeni.

http://zena.blic.rs/recepti/recepti-redakcije/14112/Brzi-rucak-5-raznovrsnih-ideja