FB Twitter Instagram Google+

Sportski Centar Duga

Telefon: +381 69 1120441

large image thumb image thumb image thumb image thumb image

Sportska centar “DUGA” je tu kako bi Vam omogućila da trenirate i da se rekreirate u vrhunskim uslovima.

Web:www.hotelduga.com
Telefon:+381 69 1120441
E-Mail:gmitrovic2004@yahoo.com


Unutar zatvorenih sportskih prostorija, među sportovima prednjače mali fudbal, košarka i odbojka. Stojimo iza toga da će te se u našim prostorijama osećati na pravom mestu u pravo vreme tokom vaše rekreacije i/ili teninga. Pored nas u gradu postoje određeni prostori, koje možda mogu zadovoljiti određene potrebe za sportom. Ipak, treba istaći da u određenim vremenskim uslovima što hladnim što toplim često se dešava da ti ponuđeni prostori ipak ne mogu da ugoste sve koji to žele i na način koji to žele, ZATO JE TU I SPORTSKI CENTAR DUGA. Mi vam nudimo veliku sportsku halu, prijatnu i toplu sa cenu pristupacnu svim uzrastima. Od sada u sklopu SPORTSKOG CENTRA DUGA nalazi se i teren za mali fudbal na veštačkoj travi, visina dlake 4, 5 cm. Teren je napravljen po standardima FIFE dimenzija 20x40m, idealan je za rekreativno bavljene fudbalom kao i za treninge škole fudbala. U sklopu terena nalaze se i 4 prostorne, prozračene i konformne svlačionice sa po 5 tuševa, tako da se osećate prijatno i pre i posle treninga
Plesni Klub "Ritmo Latino "

Telefon: +381 60 55 67 211

fitneszona.rs

Danas je vrlo popularno plesati.

Web:www.pkritmolatino.com
Telefon:+381 60 33 01 194
E-Mail:pkritmolatino.ns@gmail.com

Plesni Klub "Ritmo Latino " je jedini plesni klub sa dva člana u sportskoj plesnoj reprezentaciji Srbije. (izvan Beograda).
Plesni klub „Ritmo Latino“ osnovan je 2005. g. sa sedištem u Novom Sadu, Omladinskog pokreta 6. a sa radom počinje 2009.g. Osnovna delatnost Kluba – SPORTSKI PLES – sa nizom radionica koje pomažu takmičarima: radionica tehnike, kondicije, motorike, solfeđa, baleta. Ostale delatnosti Kluba – REKREACIJA : Tečaj klasičnih plesova za odrasle sa zastupljenih 15 plesova, Individualni časovi plesa, Mladenački ples, Salsa Roots, Orijentalni ples, a od fitnes programa – Zumba fitness, Kangoo jumps.