Sportska centar “DUGA” je tu kako bi Vam omogućila da treniranje i da se rekreirate u vrhunskim uslovima. Pored unutrašnje hale za sve vrste sportskih aktivnosti u sportskom centru DUGA nalazi se i teren na otvorenom za mali fudbal na veštačkoj travi
Nikole Vlaškog 59
P.O. Box: Fitnes Zona
Šid
Vojvodina
22240
Srbija

fitneszona.mail@gmail.com +381643244314
5.0 based on 175 reviews
Sjajan koncept i neverovatan projekat.... Ocena 5.0. Sve na jednom mestu... SAVRŠENO

Telefon : +381 69 1120441

O Nama

Sportska centar “DUGA” je tu kako bi Vam omogućila da trenirate i da se rekreirate u vrhunskim uslovima.

Excel Industries

Unutar zatvorenih sportskih prostorija, među sportovima prednjače mali fudbal, košarka i odbojka. Stojimo iza toga da će te se u našim prostorijama osećati na pravom mestu u pravo vreme tokom vaše rekreacije i/ili teninga. Pored nas u gradu postoje određeni prostori, koje možda mogu zadovoljiti određene potrebe za sportom. Ipak, treba istaći da u određenim vremenskim uslovima što hladnim što toplim često se dešava da ti ponuđeni prostori ipak ne mogu da ugoste sve koji to žele i na način koji to žele, ZATO JE TU I SPORTSKI CENTAR DUGA. Mi vam nudimo veliku sportsku halu, prijatnu i toplu sa cenu pristupacnu svim uzrastima. Od sada u sklopu SPORTSKOG CENTRA DUGA nalazi se i teren za mali fudbal na veštačkoj travi, visina dlake 4, 5 cm. Teren je napravljen po standardima FIFE dimenzija 20x40m, idealan je za rekreativno bavljene fudbalom kao i za treninge škole fudbala. U sklopu terena nalaze se i 4 prostorne, prozračene i konformne svlačionice sa po 5 tuševa, tako da se osećate prijatno i pre i posle treninga

Excel Industries

ISTORIJA

Hala je izgrađena 2006. godine po svetskim standardima, poštujući dimenzije košarkaškog terena (40mx20m) kao i dimenzije za odbojkaški teren i fudbalski teren.

Excel Industries

AKTIVNOSTI

Mogućnost organizovanja zimskih i letnjih priprema, domaćih i međunarodnih turnia za sve sportove. Možete koristiti naše sportske rekvizite lopte, prepone, kapice, cunjeve i markere.

Excel Industries

SPECIJALNOSTI

U sklopu sportskog centra DUGA se nalazi i kafić sa otvorenom i zatvorenom baštom, da se osvezite posle treninga sa drustvom, kao i tribine na kojoj možete da podržavate tim za koji navijate.

ŠKOLA FUDBALA F.K. DUGA

Excel Industries

Upišite vaše dete u našu školu fudbala

Kako na izuzetnoj lokaciji tako i na bezbednom mestu, veštinu fudbalske igre savladaće svako dete uzrasta od 4 do 12 godina uz pomoć našeg tima i profesionalnog trenera.

Dođite na besplatan probni trening koji se održava, svakog PETKA od 19h, na terenima S.C. DUGA.

telefoni: 069 / 11 - 20 - 441 ; 063 / 72 - 39 - 852