Lakim vežbama do savršenstva: Zategnuta zadnjica za samo pet minuta (video)

Fitnes Zona - čučanj sve što treba da znate

Leto je pred nama i stvoreno je za kratke šortseve, ali većina žena još uvek nije spremna za „veliko otkrivanje”. Saosećamo s vama: s obzirom na to da pretežno sedimo umesto da se krećemo, teško je održati odličnu liniju, ali nikad nije kasno da započnemo rad na sebi.

Razlog? Nezadovoljstvo izgledom koje je rezultat uživanja u zimskim praznicima i obrocima, kao i previše sedenja za kompjuterom.
Saosećamo s vama: s obzirom na to da pretežno sedimo umesto da se krećemo, teško je održati odličnu liniju, ali nikad nije kasno da započnemo rad na sebi.

Zuzka Lajt već sedam godina na Jutjubu demonstrira vrlo efikasne vežbe koje vas brzo mogu dovesti do zavidnih rezultata. Nena misija je da pokaže kako vežbanje ne mora da bude dugotrajno i da zahteva posedovanje privatne teretane već se vrlo lako i jednostavno, uz malo discipline, volje i truda, može kvalitetno odraditi i kod kuće. Njen program baziran je na kratkim, visokointenzivnim vežbama koje će naš takođe dovesti do samog maksimuma, a time i do maksimalnog trošenja kalorija. Nijedna Zuzkina vežba ne traje više od 20 minuta, a ovaj video za savršenu pozadinu pokazuje nam kako se potpuno izmoriti i oblikovati mišiće gluteusa za svega nekoliko minuta. Zuzka u videu koristi tegiće od otprilike tri kilograma, ali ako ih nemate, i obične plastične boce ispunjene sitnim šljunkom ili peskom učiniće vašu vežbu delotvornom.
preuzeto sahttp://www.svet.rs/zivot/fitnes/lakim-vezbama-do-savrsenstva-zategnuta-zadnjica-za-samo-pet-minuta-video