O Meni

3F asocijacija postoji dugi niz godina i specijalizovana je za konsalting u fitnessu, body buildingu, zdravoj ishrani i pratećim aktivnostima koje za cilj imaju zdrav život. Nudimo različite oblike saradnje organizacijama i pojedincima. Bilo da želite da smršate, zategnete svoje telo, ojačate; ako se rekreativno ili profesionalno bavite nekim sportom i potrebni su vam saveti stručnjaka - na pravom ste mestu. Našim stalnim članovima nudimo usluge izrade specijalnog programa ishrane, monitoringa i analize rezultata treninga. Uspesi koje smo postigli i reference dovoljno govore o stručnosti i kvalitetu kojima raspolažemo.

Ako želite da budete 3F model, 3F Vam nudi sledece

Ako želite da budete 3F klijent, 3F Vam nudi sledece

3F takodje ima mogucnost saradnje sa raznim fitnes centrima u Srbiji:

Hrana

3F Punjeni avokado

jun 27, 2014

Za pripremu 3F punjenog avokada potrebno je: zreo avokado (mora biti mekan), megle sir sa o,5% mlečne masti ili bilo koji drugi bezmasni sir sa maksimum 1% mlečne masti, puna šaka svežih semenki od bundeve (ne treba da budu pečene i slane), puna šaka suncokreta (sirovog i neslanog), malo začina: biber, paprika ljuta i slatka u prahu, himalajska so, peršun (list) i jedna crvena ljuta papričica.

Priprema: Uzeti avokado i preseći ga nožem na pola, izvaditi košticu i staviti na tanjir dva dela avokada. U šupljine avokada ubacite smesu.

Priprema smese: Sameljite šaku bundevinih semenki i pomešajte sa začinima po želji i izmešajte sa punom supenom kašikom sira. Takodje, u drugu smesu sve to isto uradite, ali umesto semenki od bundeve ubacite semenke od suncokreta. Ukoliko volite različite ukuse na 1/2 avokada stavite papriku u prahu slatku i ljutu, a u 2/2 sve bez paprike – slobodno eksperimentišite. Posolite po želji. PRIJATNO!!

3F Okrepljujuci kolac sa proteinom od konoplje

jun 16, 2014

Za pripremu 3F okrepljujućeg kolača sa proteinom od konoplje potrebno je:

Djumbir
Crno ili belo groždje
Limun
Ruzmarin
Groždjani šecer (dekstroza)
Protein od semena konoplje i peruanska maka

Priprema: Kolač je sačinjen od pulpe prilikom pravljenja soka od djumbira, crnog ili belog groždja, limuna i ruzmarina. Kada dobro iscedite pulpu, stavite na tanjir i uvaljajte u obliku bombice. Pospite je groždjanim šecerom (dekstrozom), zatim pospite protein od semena konoplje i peruanskom makom. PRIJATNO!!!

Kontakt

Kosovska 12,

+381 65 23 20 866