O MENI

Ja sam Sanja Terzic Rađević, sa četiri godine sam počela aktivno da se bavim sportskim aktivnostima (jazz baletom, sportskom gimnastikom na spravama). Od sedme godine sam se preorijentisala na sportsku gimnastiku i ostvarila značajne rezultate na nacionalnom nivou(prvakinja Srbije). Nakon veoma uspešne takmičarske karijere u sportskoj gimnastici 2002 ulazim u svet fitnesa kako takmičarskom delu tako i u radu sa rekreativcima. Godine 2003 osvajam prvo državno prvenstvo i postajem aktivan član reprezentacije naše zemlje za koju se i danas takmičim. Iz svoje kolekcije titula bih izdvojila najznačajnije:

Višestruka prvakinja Vojvodine, i Srbije

(2003, 2004, 2005, 2006)

Dvostruka vicešampionka Balkana

(IFBB – 2004, 2006)

Vicešampionka Miss Universe

(2007)

Evropsko prvenstvo WFF Moskva Rusija 2. mesto
Evropsko prvenstvo NABBA Solun Grcka 2. mesto

(2006)

Svetsko prvenstvo WFF Tver Rusija 2. mesto
i 2. mesto parovi sa Sinisom Bekic.

(2006)

3. mesto na prvenstvu Balkana - Plovdiv Bugarska
3. mesto na prvenstvu Balkana - Atina Grčka

(2004, 2005)

Za vreme i nakon trudnoće od 2008 se posvećujem radu sa trudnicama(prenatal kao i oporavak i jačanje muskulature posle porođaja – postnatal) kao i korektivnim vežbama za mame i decu. Postepeno se vraćam u takmičarsku formu i ostvarujem zapažene rezultate

Šampionka Vojvodina-Open

2014 (IFBB)

Šampionka Srbije

2014, 2015 (IFBB)

Dvostruka šampionka Balkana

(IFBB -2014 ; NABBA / WFF – 2016)

Od 2013. aktivno sarađujem i učestvujem u takmičarskoj pripremi mladih (pionirska, kadetska, juniorska kategorija) sportista iz oblasti školske sportske gimnastike i fitnesa.

Video Zona

USLUGE

Sanja Terzić Rađević

Rad sa trudnicama i porodiljama (individualni ili rad u malim grupama).
Žene koje su bile umjereno ili jako aktivne, rekreativno ili profesionalno, naravno da trebaju (ukoliko ne postoji razlog za suprotno) nastaviti aktivnost i tokom trudnoće, osluškivati tijelo i ne ignorisati njegove reakcije tokom vježbanja, te prilagoditi aktivnost stanju i obavljati je pod stručnim nadzorom!

Ukoliko niste bili fizički aktivni (rekreativno) prije trudnoće, više ste vodili neki sedetarni način života, pa možda trudnoća nije baš pravo vrijeme da počnete sa zahtjevnim vježbama, ali definitivno je razlog da se POKRENETE!

Sanja Terzić Rađević

Posturalni poremećaji i korektivnagimnastika kod dece, adolescenata i odraslih (prevencija i otklanjanje deformiteta kičmenog stuba, stopla, nogu...)

Ove vežbe imaju preventivno i korektivno dejstvo. Kod dece koja već poseduju neki od ovih poremećaja, korektivnim vežbama se ispravlja držanje tela i sprečava dalje napredovanje poremećaja. Za decu sa slabijom muskulaturom i kod gojazne dece se takođe preporučuje ovaj vid vežbanja, kako bi u vidu prevencije sprečili pojavljivanje nekih od ovih poremećaja

Sanja Terzić Rađević

Gojaznost i poremećaji u ishrani - kod dece, adolescenata i odraslih.

Najveći deo viška energetskog unosa poreklom je iz namirnica velike energetske gustine koje sadrže velike količine masti („brza“ hrana, pržena hrana, lisnata testa, „grickalice“) i prostih šećera (slatkiši, keksevi, bezalkoholna gazirana i negazirana pića).

U tom smislu treba da razmislimo da li svojim načinom života samo trošimo i smanjujemo rezerve zdravlja i da li dovoljno činimo da očuvamo i unapredimo svoje zdravlje.

Sanja Terzić Rađević

Priprema takmičarki iz oblasti fitnesa (bikini fitnes, model fitnes kategorije – uvežbavanje takmičarskog pozinga i prezentacije forme.

Kao i fitnes kategorija – trenežni proces i pravljenje koreografije i gimnastike – fitness routine.

Sanja Terzić Rađević

Individualni treninzi – sportske (akrobatske) gimnastike za decu.


Personalni treninzi za rekreativce – plan treninga, ishrane , saveti i motivacija.

ZDRAVA HRANA

Sanja Terzić Rađević

Kolač sa višnjama...

Sanja Terzić Rađević

Slane palačinke sa tikvicama

Sanja Terzić Rađević

Pirinčana testenina sa sirom od urde

Sanja Terzić Rađević

Letnja Fitness Čorbica

Sanja Terzić Rađević

Musaka od junetine i tikvica

Sanja Terzić Rađević

Griz sa crnom čokoladom

Sanja Terzić Rađević

Piletina sa spanaćem

Sanja Terzić Rađević

Musaka od junetine

Kontakt

Pratite me na: