Slavko Zec personalni trening novi sad. Individualni trening je najbolji način da dođete do svog cilja, edukujete se i poboljšate svoje psihofizičke sposobnosti. Trener će biti maksimalno posvećen samo vama i svojim programom vežbanja omogući će da brže i lakše dođete do željenih rezultata. Svojom stručnošću i savetima učiniće da uvedete zdrav životni stil i fizičku aktivnost kao integralni deo svakodnevnog života.
Nikole Vlaškog 59
P.O. Box: Fitnes Zona
Šid
Vojvodina
22240
Srbija

fitneszona.mail@gmail.com +381643244314
5.0 based on 175 reviews
Sjajan koncept i neverovatan projekat.... Ocena 5.0. Sve na jednom mestu... SAVRŠENO

O Nama

fitneszona.rs

FitCurves se obavezao da pomaže ženama širom sveta da postanu snažne i zdrave uz pomoć pravilne ishrane i treninga.

Posebno kreiran za žene, FitCurves predstavlja kompletno fitnes i nutritivno rešenje. FitCurves 30-minutne intenzivne vežbe aktiviraju sve veće mišićne grupe i sagorevaju do 500 kalorija kroz dokazano uspešan program treninga snage, kardio vežbi i vežbi istezanja. Pored toga, promocije i dešavanja u organizaciji kluba podstiču žene da se angažuju u dobrotvorne svrhe, da stiču znanja o pitanjima vezanim za zdravlje i grade dugotrajna prijateljstva u okviru globalne Curves zajednice. Zašto treba izabrati FitCurves: FitCurves je najveća fitnes franšiza na svetu. Curves ima blizu 11.000 lokacija u više od 80 zemalja. Curves je prvi fitnes i centar za regulaciju telesne težine osmišljen za žene. Curves pruža pristupačne treninge i informacije o ishrani na jednom mestu. FitCurves aktivira sve veće mišićne grupe kroz trening snage, kardio vežbe i vežbe istezanja za samo 30 minuta, tri puta nedeljno. Kliknite ovde da biste videli kako to funkcioniše. FitCurves-ov 30-minutni trening može sagoreti do 500 kalorija. FitCurves je finansirao najveću studiju o ženskom fitnesu u istoriji, u saradnji sa Avon-om. Članstvo u FitCurves-u važi na bilo kojoj od lokacija širom sveta.

Kontrola telesne
težine

Verujemo da se zdrav stil života sastoji od tri komponente: efektivno vežbanje, pravilna ishrana i okruženje puno podrške koje Vas održava na pravom putu. FitCurves Vam obezbeđuje sve ovo u jednom paketu koji se najbolje uklapa u Vaš ispunjeni dan.

Probudite ritam u sebi!

Pripremite se za novi FitCurves krug uz Zumba fitnes. Jedini 30-minutni trening koji kombinuje Zumba pokrete sa dokazano dobrim FitCurves treningom snage za divlje efektivan trening.

Pročitaj više...

Fitnes koncept

FitCurves deluje zato što vam pruža kompletan kardio i trening snage za samo 30 minuta, pri čemu svaki put možete da sagorite do 500 kalorija. Prostor za vežbanje je opremljen mašinama koje stvaraju otpor ...

Pročitaj više...

FitCurves Banovo Brdo

Bore Markovića 13-15, Beograd 11000 (iznad pijace) 011/357 42 66 ; 060 32 87 838 fitcurvesbbrdo@gmail.com

FitCurves Novi Sad

8 Šafarikova Street, Novi Sad, Serbia 021/661 88 98; 066/64 34 333 novisad@fitcurves.rs/a>

Ako imate bilo kakvih nedoumica možete nas kotaktiratai ako popunite formu ispod...

Pišite Nam