Active gym & Finess

je mesto namenjeno dobrom zdravlju i lepom izgledu tela.

Active gym & Finess je mesto namenjeno dobrom zdravlju i lepom izgledu tela. Profesionalni treneri svakodnevno stoje na raspolaganju svim vežbačima kako bi već na samom početku dobili korisne savete u vezi sa pravilnim vežbanjem i pravom načinu treniranja.

Active gym & Finess otvoren je za sve generacije i mlađe i starije, jer imamo veliki broj programa za vežbanje prilagođenih svačijim željama i potrebama. Vežbe za leđa, definicija mišića ili kardio teninzi – na vama je da izaberete, a mi ćemo da osmislimo program koji je najbolji za vas.

Vladimir Nikolic je diplomirani sportski menadžer, dugogodisnji karatista i personalni trener vec 9 godina. Svoju karijeru je zapoceo u fitnes centru Cesarus na Novom Beogradu, a od 2008. je menadzer i trener za individualne i vodjene treninge u Active Fitness Gym-u.

VLADIMIR NIKOLIĆ

Bojan je od uvek bio ljubitelj sporta. Iza sebe ima visegodisnju fudbalsku karijeru. Svoju strast ka sportu je takoje preneo u fitnes industriju gde je vec 8 godina. Diplomirani je student visoke skole za sport u Beogradu, a od 2009 trener za individualne vodjene treninge u Active Fitness Gym-u.

BOJAN VAVAN

Todorov Nemanja (25) kondicioni trener i fintes instruktor. Nakon prestanka igranja fudbala u svet fitnesa ulazi 2009-e godine prvo kao vezbac a zatim i po zavrsetku studija na Sportskoj akademiji i kao trener. Treninzi mu se baziraju na spoju kardia, vezbama snage i statike takozvane izometrije

TODOROV NEMANJA

Paket se odnosi na neogranicen broj termina u periodu od 30 dana. Koji podrazumeva koriscenje i cardio i strengh sprava...

Paket se bazira na tzv poluindividualnom pristupu trener-vezbac. To upravo znaci da se vasa edukacija, rad i konstantni napredak...

Individualni programi

    Predstavljaju najbolji oblik treninga kako bi se u najkracem vremenskom periodu postigli ne samo nabolji rezultati,vec i samo poimanje zdravijeg nacina zivota, podiglo na jedan visi nivo. Kroz konstantnu posvecenost trenera savladavate sve prepreke,pocevsi od manjka motivisanosti za treningom do organizacije zdravijeg nacina zivota. Trening se radi u varijanti sa jednim vezbacem ali se moze uspesno realizovati i u varijanti do 3 vezbaca.

Kontakt Info...

  • Rableova 17 ,Beograd, Mirijevo
  • +381 65 575 05 78